Božić neće o sudijama

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2011, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić neće o sudijama

Radnički ove sezone može da se pohvali nečim čime nijedan drugi srpski klub ne može – pobedio je Partizan MTS. Dva puta. Ali, poslednji okršaj, u prepunom „Jezeru“, pripao je crno–belima. Drama, kao u svakom pređašnjem duelu, ni sada nije izostala. Ovog puta, sa srećnim krajem za srpskog šampiona.
Ali, kako je počelo, činilo se da će se Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << MTS prošetati Šumadijom. Petar Božić je za par minuta sasuo pravi rafal u koš Kragujevčana – tri trojke i jednu „dvojku“, sve bez promašaja. Nadovezao se Džejms Gist i crno–beli su poveli 18:3! Činilo se tada da od derbija neće biti ništa. Ali, tu ipak nije bio kraj.
Iako su crno–beli u Kragujevcu pokazali dva lica – jedno, sjajno u prvom, drugo ne tako dobro u drugom poluvremenu, kapitena ne brine taj pad:
– Suština je da Radnički nijednog trenutka nije poveo. Mi smo sve vreme meč držali pod kontrolom, vukli konce igre. Jesmo popustili u nastavku, ali u presudnim trenucima bili smo maksimalno oprezni.
Iz Kragujevca stižu priče o spornoj situaciji u poslednjem napadu Radničkog. Ali, i pre toga nervoza je bila velika. Božić nije želeo da se bavi time. Samo je rekao:
– Utakmica je bila značajna za oba tima. Nama, kako bismo zadržali prvu poziciju pred plej–of, Radničkom kako bi se dokopao što boljeg mesta pred doigravanje. A, kada je ulog veliki ni košarka nije lepa za gledanje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.