Božić: Čeka nas težak posao u Skoplju

Izvor: TV Arena Sport, 22.Dec.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: Čeka nas težak posao u Skoplju

Trener Partizana Petar Božić kaže da ekipu čeka težak posao protiv MZT-a.

"Čeka nas težak posao. MZT je u poslednje vreme vezao nekoliko dobrih utakmica i pobeda. Imaju dobar tim, naročito dobro igraju kod kuće, a u prošlom kolu protiv Metalca su samo potvrdili da se nalaze u usponu forme", rekao je Božić pred polazak za Skoplje.

Partizan i MZT imaju isti odnos pobeda i poraza u dosadašnjem delu sezone regionalnog takmičenja ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << lige – 6/9.

"Mi moramo da odigramo dobro u kontinuitetu i da sve dobre stvari koje su postojale na utakmici protiv Mega Leksa prenesemo na svih 40 minuta u Skoplju", naveo je Božić.

Centar crno-belih Božo Đumić, rekao je da je ekipa imala malo vremena za pripremu meča, ali je dodao da su svi spremni da odigraju dobru utakmicu, bez oscilacija.

Utakmica između Partizana i MZT-a igra se u sredu od 17.00 u dvorani "Jane Sandanski" u Skoplju u 16. kolu ABA lige. Direktan prenos je na našem 1 kanalu.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja. 
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta.

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.