Božić: Biće teško u Skoplju

Izvor: RTS, 22.Dec.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: Biće teško u Skoplju

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da njegovu ekipu čeka težak posao u Skoplju protiv MZT-a i dodao da crno-beli moraju da odigraju u kontinuitetu svih 40 minuta ako žele trijumf.

"Čeka nas težak posao. MZT je u poslednje vreme vezao nekoliko dobrih utakmica i pobeda. Imaju dobar tim, naročito dobro igraju kod kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u prošlom kolu protiv Metalca su samo potvrdili da se nalaze u usponu forme", rekao je Božić za sajt kluba pred polazak za Skoplje.
Košarkaši Partizana u sredu gostuju ekipi MZT-a u Skoplju u 16. kolu Jadranske lige.
Partizan i MZT imaju isti odnos pobeda i poraza u dosadašnjem delu sezone regionalnog takmičenja - 6/9.
"Mi moramo da odigramo dobro u kontinuitetu i da sve dobre stvari koje su postojale na utakmici protiv Mega Leksa prenesemo na svih 40 minuta u Skoplju", naveo je Božić.
Centar crno-belih Božo Đumić rekao je da je ekipa imala malo vremena za pripremu meča, ali je dodao da su svi spremni da odigraju dobru utakmicu, bez oscilacija.
"Idemo tamo da pružimo sve od sebe. Želja nam je da odigramo bez oscilacija, maksimalno angažovano i energično pre svega u odbrani", kazao je Đumić.
Utakmica između Partizana i MZT-a igra se u sredu od 17 u dvorani "Jane Sandanski" u Skoplju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.