Bosančić: Dali su nam gol ni iz čega

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosančić: Dali su nam gol ni iz čega

Fudbaleri Partizana pobedili su kao domaćini u 147. "večitom derbiju" Crvenu zvezdu sa 1:0, u utakmici devetog kola Superlige Srbije i uvećali prednost nad rivalom na četiri boda. Pobedonosni gol postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca.

Jedan od najboljih u timu Nenada Lalatovića bio je Miloš Bosančić, koji je ocenio sa su duge lopte crno-belih bile "oružje" za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Zvezda u subotu uveče nije imala adekvatno rešenje.

- Prvo poluvreme smo bili bolji, u drugom delu meča su oni primetili da imamo problerm sa tim njihovim dugačkim loptama pozadi. Iz jedne takve ubačene lopte je došao slobodan udarac iz kojeg su postigli gol - izjavio je Bosančić.

Novinare je zanimalo kako je video svoju igru, pošto je bio najbolji na terenu u prvom polvremenu.

- Ne bih previše da pričam o svojoj igri, bili smo dobri pre svega kao ekipa.

Neizbežan je bio osvrt na superligašku tabelu, šta sada pošto Partizan beži četiri  boda i ima utakmicu manje.

- Šteta je što smo ovde izgubili. Dali su nam gol ni iz čega, kao što sam već rekao, videli su da imamo problem sa dugim loptama - podvukao je Bosančić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Pečnik: Nezasluženo smo izgubili (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014

Fudbaleri Partizana pobedili su kod kuće u 147. "večitom derbiju" Crvenu zvezdu sa 1:0, u utakmici devetog kola Superlige Srbije i uvećali prednost nad rivalom na četiri boda uz utakmicu manje. Pobedonosni gol postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca. Nakon poraza u derbiju,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.