Borba protiv Rada i lošeg terena

Izvor: Mondo, 02.Dec.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Borba protiv Rada i lošeg terena"

Trener Partizana Marko Nikolić očekuje od svojih igrača plasman u polufinale Kupa, ali i potpuno drugačiju utakmicu od koju su crno-beli i Rad odigrali u prvenstvu.

Foto: MN Press

Partizan je u avgustu mesecu, na početku Superlige, lako i ubedljivo pobedio Rad (4:0). Posle nekoliko meseci dva rivala sastaju se ponovo, ovaj put u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Trener crno-belih Marko Nikolić očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one igrane u prvenstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je upozorio da zbog lošeg terena ne treba očekivati visok kvalitet igre.

 "Imamo još tri utakmice do kraja polusezone a ova sutrašnja nosi posebnu draž jer nam omogućava da prezimimo u Kupu. Rad je dobra ekipa, što je i pokazala u dosadašnjem delu sezone. Očekuje nas teška i komplikovana utakmica a najbitnije je da nađemo način da dođemo do pobede", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Rad i Partizan sastaju se u sredu od 13 sati na Vračaru.

"Ne treba očekivati ne znam kakav fudbal. Osim Rada, koji zaslužuje naš respekt, veliki problem su i uslovi terena na Vračaru, ali i vremenski uslovi. Daj Bože da bude utakmica kao u prvenstvu, ali ne očekujem ništa slično. Rad je, u međuvremenu, dostigao određeni nivo forme i dokazao kvalitet. Kup je takmičenje u kojem nema popravnog ispita i svaki i najmanji detalj može da bude presudan", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NIKOLIĆ: Protiv Rada nećete videti dobar fudbal! Nisam psovao sudiju!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Dec.2014

Trener crno-belih optimista pred četvrtfinale Kupa Srbije, ali i ističe da nije propast ukoliko njegov tim ispadne..Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli sa velikom dozom opreza ulaze u meč protiv Rada u četvrtfinalu Kupa Srbije i poručio da njegov tim ima visoke ambicije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.