Borac promašivao, Partizan kažnjavao! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac promašivao, Partizan kažnjavao! (video)

Partizan večeras u Čačku ostvario svoju prvu pobedu na gostovanjima ove sezone u Superligi.

Posle poraza od Novog Pazara i Vojvodine (oba puta bilo je 3-2 za Partizanove rivale), aktuelni šampion Srbije je večeras prekinuo tu lošu seriju i u Čačku savladao ekipu Borca sa 3-1.

Prvo poluvreme obeležila je bolja igra Čačana, koji su preko Filipa Kneževića pre svih, a onda i Jovančića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ozbiljno ugrožavali gol crno-belih, ali je Živko Živković sjajno branio i sprečio vođstvo domaćih.

I onda, u 37. minutu, Nikola Trujić je prelepim udarcem sa dvadesetak metara poslao loptu u gornji desni ugao Bajićevog gola, za vođstvo Partizana od 1-0. Bila je to prva prava prilika za crno-bele u večerašnjem meču.

U nastavku, tek što je počelo drugo poluvreme, Balažic je u sumraku pred golom Čačana najbolje reagovao posle kornera sa leve strane i duplirao vođstvo crno-belih.

Čačani i dalje nisu koristili svoje prilke, najbolju rezervista Đerić, koji nije uspeo da kazni veliku grešku Balažica, jer je šutiraio pravo u Živkovića, a prva sledeća koju su stvorili crno-beli, oni su i iskoristili golom Saše Lukića u 70. minutu - 0:3.

Samo minut kasnije, Filip Knežević je konačno našao put do Živkovićeve mreže - 1:3. Knežević nije slavio ovaj pogodak, imajući u vidu da je u Borac stigao upravo iz Partizana.

Golovi OVDE.

Utisak sa ovog meča je i loš teren za igru, ali i slaba osvetljenost, jer iz nekog razloga reflektori na stadionu kraj Morave nisu radili punim kapacitetom.

Partizan je večerašnjom pobedom napravio dobru uvertiru pred meč sezone protiv BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali trenera Milinkovića može da brine povreda štopera Fabrisija, koga je u drugom poluvremenu zamenio Ćirković.

Borac: Bajić, Tanasin, Jevtović (Krstić od 72.), Mićić, Vukmirović (Đerić od 59.), Živković, Jovančić, Miletić, Vujaklija (Milojević od 35.), Knežević, Jablan.

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, Fabrisio (Ćirković od 46.), Petrović, Jevtović, Babović, Ilić (Golubović od 77.), Lukić (Kosović od 83.), Trujić, Šaponjić.

Ranije danas odigrane su još tri utakmice sedmog kola Superlige, izveštaj možete da vidite OVDE.





Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan izašao iz mraka! Trujić pogađao i nameštao, a Živković spašavao bodove u Čačku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2015

Crno-beli protiv Borca stigli do prve pobede u Superligi na gostovanjima ove sezone - 3:1..Partizan je obrisao znoj sa čela i u Čačku ugledao svetlo na kraju tunela. U mraku stadiona Borca, crno-beli su bili više beli nego crni i zahvaljujući bljesku Nikole Trujića osvetili su put ka prvoj prvenstvenoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.