Bomba Drinčića za pobedu Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba Drinčića za pobedu Partizana

Fudbaleri Partizana pobedili su rivale iz Crvene zvezde fantastičnim pogotkom Nikole Drinčića u 77 minutu utakmice. Drinčić je izveo slobodan udarac, lopta je velikom brzinom propala na pola putanje, očešala prste golmana Predraga Rajkovića i završila u mreži Crvene zvezde.

U meču u 147. večitom derbiju je viđena velika borba večitih rivala, brojne šanse na obe strane, ali je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan ipak bio bolji. Igralo se u jakim ritmu, i slobodno se može reći da je viđen kvalitetan fudbal.

Ovo je prvi poraz Crvene zvezde u sezoni,  a Partizan je i dalje neporažen.

"Prvo poluvreme je bilo molo konfuzno, a u drugom poluvremenu mi se lčini da smo bili dosta bolji od Crvene Zvede. praktičmno smo ih ostavili bez šanse, dok smo s druge strane mi promašli četiri lista zicera. Ovo je veliko pobeda, idemo u četvrtak na Bešiktaš", ocenio je prvi strateg crno-belih Marko Nikolić.

Nenad Lalatović, trener crveno-belih, istakao je nakon utakmice da Zvezda ima veoma mlad tim i da je u neku ruku presudilo neiskustvo

"Bilo smo bolji u prvom poluvremenu, a onda je Partizan preuzeo inicijativu. Uspeli smo da se odbranimo u nekoliko navrata, a onda je Drinčić imao dobar udarac. Ja mojim momcima ne mogu ništa da zamerim, nismo imali sreće u realizaciji. Čestitam Partizanu, a mi se okrećemo novoj utakmici", rekao je Lalatović.

Tuča navijača pre početka derbija

Navijači Partizana i Crvene zvezde sukobili su se, samo sat uoči početka 147. večitog derbija, na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.

Kako javlja reporter Tanjuga, do sukoba je došlo kada su pristalice Partizana krenuli prema "severu", došlo je do verbalnog prepucavanja, a potom su bačene tri baklje ka "istoku".

Navijači crno-belih odmah su uzvratili, ali je policija brzo intervenisala i sprečila veći incident.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda danas pokušava da prekine crnu seriju dugu 21 godinu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2014

Crveno-beli nisu uspeli u jesenjim derbijima da trijumfuju u Humskoj još od 1993. godine, a od tada je odigrano osam duela u tom terminu, mada se ni crno-beli ne mogu pohvaliti nekim uspehom, jer i oni čekaju 15 godina na pobedu kod kuće u duelima, prvom delu sezone..Bližio se kraj septembra 2007....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.