Partizan prodao svoje dete za 5,5 mil.

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 14:13

Partizan prodao svoje dete za 5,5 mil.

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić karijeru nastavlja u Seriji A.

Talentovani fudbaler, koji je dobio šansu u proteklih šest meseci, postaće uskoro član Bolonje, potvrdio je i klub iz Humske.

Italijani će na ime obeštećenja u kasu Partizana uplatiti 5,5 miliona evra, a Partizan će moći da računa i na procente od dalje prodaje.

Direktor Partizana Miloš Vazura boravio je ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana u Italiji i tamo je obavio završne pregovore oko ovog transfera.

Bolonja nije želela pozajmicu, a na kraju, ovaj transfer će omogućiti mirnije funkcionisanje Partizana do kraja sezone.

Ilić je jesenas odigrao gotovo sve utakmice u dresu Partizana, postao je član mlade reprezentacije i dobio poziv za A reprezentaciju. Osim Bolonje, interesovanje je takođe pokazala i Atalanta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.