Bokser pretučen metalnim palicama

Izvor: B92, 01.Jan.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser pretučen metalnim palicama

Loznica -- U centru Loznice, u sredu oko 4 sata, dogodila se tuča u kojoj je prebijen nekadašnji bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore Predrag Kovačević Paskovac.

Kovačević tvrdi da su ga pretukli navijači Partizana.

U kafiću "Piramida", u strogom centru Loznice, kraj gradskog šetališta dogodila se velika tuča u kojoj je "deblji kraj" izvukao i bivši bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore, bokser Loznice, Crvene Zvezde i banjalučke Slavije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lozničanin Predrag Kovačević zvani Paskovac, pišu Novosti.

On je "zaradio“, pored ostalog, četiri kopče na glavi.

Kovačević tvrdi da su ga, iz čista mira, napala četvorica mladića, koje nije ni poznavao, a tek, posle svega je "čuo da su vatreni navijači Partizana, među kojima i S.A. koji je poznat javnosti po tome što je pripadnicima Žandarmerije pokazivao zadnjicu na stadionu“.

"Bio sam na dočeku Nove godine, došao sam u rodni grad iz Nemačke, gde treniram i takmičim se kao profesionalni bokser", kaže za Novosti Kovačević. "Momci su krenuli na mene fizički, ali i uz korišćenje staklenih boca. Nekako sam uspeo, u prvoj turi da se odbranim, pozvao sam policiju, ali do dolaska policije bilo ih je duplo više. Krenuli su metalnim palicama na mene. Zadobio sam mnoštvo udaraca po telu i glavi, ali sam, koristeći stolice i druge veštine, uspeo da sačuvam život. Da nisam bio kadar i vešt, izgubio bih glavu, ni kriv ni dužan".

U policiji su izjave dali i momci za koje Kovačević tvrdi da su navijači Partizana i on.

U sadašnjoj fazi, kako saznaju Novosti, osumnjičena je i jedna i druga strana u tuči, koja je, po razmerama, bila jedna od najvećih u gradu u poslednjih desetak godina - srećom, bez upotrebe vatrenog oružja. Istraga, koju vodi opštinsko tužilaštvo u Loznici, ustanoviće ko je i koliko, zaista, kriv.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokser pretučen metalnim palicama

Izvor: Akter, 01.Jan.2014

U centru Loznice, u sredu oko 4 sata, dogodila se tuča u kojoj je prebijen nekadašnji bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore Predrag Kovačević Paskovac

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.