Bojsi zabranili meč sa Partizanom u Antaliji!

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bojsi" zabranili meč sa Partizanom u Antaliji!

Dogovorena utakmica između stručnih štabova Partizana i zagrebačkog Dinama morala je da bude otkazana!

Posle zajedničke večere predstavnika crno-belih i prvog čoveka "modrih" Zdravka Mamića, dogovoreno je da članovi dva stručna štaba odmere snage na jednom od terena u Antaliji, gde se i jedni i drugi nalaze na pripremama.

Pogledajte snimak iz Turske: Partizan - Dinamo (B) (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Partizanov poletarac parafirao na "Marakani"!

Pevački duet: Halid Bešlić i Zdravko Mamić! (VIDEO)

Mamiću baš ne daju mira (VIDEO)

Do toga, ipak, neće doći, a prema nezvaničnim informacijama Zagrepčani su otkazali utakmicu zbog velikog pritiska navijača ("Bed Blu Bojsa"), ali i hrvatskih medija, prenose Večernje novosti.

Dok se ekspedicija Partizana u Antaliji priprema za nastavak sezone, oni koji su ostali u Beogradu danas su imali zanimljiv dan. U Humskoj su promovisani Prins Tagoe i povratnik Zvonimir Vukić, a na pomolu je i dolazak Dominika Adije, na šestomesečnu pozajmicu.

Inače, u Antaliji se pored Partizana i Dinama nalazi i splitski Hajduk, a uskoro stiže i Crvena zvezda, tako da će "velika četvorka" posle dugo vremena ponovo biti na svojevrsnom okupu.

Posle ovakve reakcije hrvatskih medija i navijača, pitanje je kako će sve to izgledati...

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.