Bogosavac pobesneo u Partizanovom tunelu, a onda...

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogosavac pobesneo u Partizanovom tunelu, a onda...

Nismo navikli na ovakvog Bogosavca.

Sudija Šegrt i njegovi pomoćnici su juče svojim pojedinim odlukama u Humskoj prilično iznervirao i stručni štab i igrače Čukaričkog.

Trener Simo Krunić je isključen neposredno pre Tošićevog izjednačujućeg gola, a posle utakmice koju su ''Brđani'' izgubili sa 3:2, i pored vođstva od 2:1, najburnije je reagovao fudbaler od koga se to možda i najmanje očekivalo - bivši bek Partizana i novopečeni ''A'' reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miroslav Bogosavac.

U tunelu stadiona u Humskoj, on je zajedno sa nekolicinom saigrača opkolio pomoćnog sudiju Mihajlovića i bio najglasniji u psovkama i uvredama (bolje da ih ovde ne citiramo) na njegov račun, sve to pred prisutnim novinarima.

Nekoliko minuta kasnije, Bogosavac je u razgovoru za ''Telegraf'' bio znatno smreniji, komentarišući tu situaciju.

''Video sam tu Miladina i Kopija (Stevanovića i Kopitovića, prim. aut), ne znam, iskreno, šta se desilo, ali sigurno su oni u pravu(?!). Ne bih ništa pričao da ne bi nešto drugo bilo'', poručio je Bogosavac.

Osim toga, on je poslao i poruku podrške svom bivšem klubu, uz najlepše želje do kraja sezone.





''Čestitao bih Partizanu na pobedi i poželeo im da uzmu Kup i tako spasu sezonu, a nama da se okrenemo dalje, i da izborimo Evropu'', poručio je Bogosavac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogosavac i Krunić vređali sudiju posle meča sa Partizanom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2019

Nemile scene viđene su u tunelu Stadiona Partizana, kada su fudbaler i trener Čukaričkog Miroslav Bogosavac i Simo Krunić vređali sudiju Milana Mihajlovića...Čukarički je izgubio treće mesto na tabeli porazom 3:2 protiv Partizana, a prelomni momenat je bilo isključenje trenera gostiju Krunića. Jedini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.