Bogdanović: Partizan zaslužuje EL

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Partizan zaslužuje EL

Bivši košarkaš Partizana Luka Bogdanović izjavio je za „Večernje novosti“ da 'crno-beli' ove sezone mogu da obezbede igranje u Evroligi.

Bogdanović je u utorak napustio Partizan i otišao u Andoru, pošto je nekoliko meseci proveo u timu Duška Vujoševića.

„Napravio sam pravi potez, jer je i Partizan meni pomogao. Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam znao da ću jednog dana otići, dobro je što je to sada, kada smo, posle nekih teških momenata, nanizali seriju pobeda ka putu prvog prolaznog cilja, polufinala plej-ofa“, rekao je Bogdanović za „Večernje novosti“.

On je poručio da tim zaslužuje igranje u najjačem evropskom takmičenju.

„Podmladili smo ekipu, mladi su dobili ozbiljnije minute, trebalo im je vreme da stasaju. Ali, pokazali smo karakter i kvalitet, približili se na korak do plej-ofa, a možda budemo i treći. Potom se igra na tri pobede. Verujem da momci mogu do onog najvažnijeg – plasmana u Evroligu, jer talentom i radom to zaslužuju“, dodao je Bogdanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOGDANOVIĆ VERUJE: Partizan zaslužuje Evroligu

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015

Dosakorašnji košarkaš ekipe Partizana, Luka Bogdanović, ubeđen je da njegov bivši klub ima kvalitet i zaslužuje da se takmiči u Evroligi.. Bogdanović je u utorak napustio crno-bele pošto je krenuo putem Andore, a nekoliko prethodnih meseci proveo je u timu Duška Vujoševića.. – Napravio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.