Bogdanović: Navijači odigrali ključnu ulogu

Izvor: Press, 21.Mar.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Navijači odigrali ključnu ulogu

"Navijači su bili od početka od nas, kao retko kad ranije ostvarili smo posebnu konekciju. To se naročito videlo u poslednjoj četvrtini, kada su nam dali snage da slomimo otpor protivnika", izjavio je Bogdanović, junak susreta sa 18 poena, od kojih je trojka 23 sekunde pre kraja bila prelomna za trijumf.
Jedan od najzaslužnijih za pobedu Partizana bio je Dejan Musli, koji je potvrdio uspeh sa linije slobodnih bacanja, a u ključnim trenucima oduzeo loptu Rajsu.
"Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam daleko, ali pokušao sam i uspeo. Srećan sam što smo srušili Makabi. Rekli smo da se nećemo predavati i igrali smo maksimalno do kraja", rekao je Musli.
Saša Pavlović istakao je veliku borbenost cele ekipe kao presudan faktor pobede.
"Odigrali smo borbeno svih 40 minuta, nismo se predavali do kraja, a kad tako igramo svakoga možemo da pobedimo. Ušli smo nervozno u meč, posebno u napadu, ali smo se žestoko borili u odbrani, to je izuzento bitno", zaključio je Pavlović.
Milenko Tepić, takođe jedan od boljih u timu Partizana, naglasio je da predstojeće gostovanje u Podgorici, u okviru Jadranske lige, za crno-bele predstavlja "utakmica sezone".
"Večerašnja pobeda ne sme da nas omete. Nadam se da ćemo sa velikim samopouzdanjem ući u meč protiv Budućnosti. U Evroligi znamo da su nam minimalne šanse za prolaz dalje, ali svaka pobeda u Top 16 mnogo znači, posebno kada se ostvari na ovakav način nakon dvocifrenog minusa", kazao je Tepić.
Povratnik u ekipu posle duže pauze i operacije kolena, Letonac Davis Bertans, rekao je da je "sjajan osećaj ponovo biti sa našim vernim navijačima".
"Osećam se dobro i fizički sam spreman. Potrebno je samo da uđem u dobar ritam. Večeras smo se borili kraja, uspeli da napravimo veliki preokret, a nastojaćemo da idemo na pobedu u svim preostalim mečevima", poručio je Bertans.
Partizan u 12. kolu Top 16 Evrolige igra 28. marta na gostujućem terenu protiv Lokomotive Kuban.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.