Bogdanović: Izjava o Jokiću je izvučena iz konteksta VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 13:36

Bogdanović: Izjava o Jokiću je izvučena iz konteksta VIDEO

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nalazi se na otvaranju "BB kampa" na Mirijevu gde se obratio predstavnicima medija.

Kamp je ove godine nešto kraći i održava se u OŠ "Pavle Savić", koju je Bogdanović pohađao.

Novinare je, između ostalog, zanimalo šta je mislio kada je rekao da je Nikola Jokić imao tu sreću da nikada nije igrao za Partizan ili Zvezdu.

"To je izvučeno iz konteksta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali razumeli su svi šta sam hteo da kažem. Izuzetno sam ponosan na njega i to što je on učinio... Tek će se kroz istoriju pokazati i nadam se da će naši klinci iskoristiti tu motivaciju, ne samo u košarci već i ostalim životnim putevima. Da izaberu neki svoj način", rekao je Bogdanović.

Osvrnuo se i na finale ABA lige, gde njegova bivša ekipa vodi 2:1.

"Očekujem da Partizan pobedi. Mislim da su bolja i iskusnija ekipa. Nadam se da će osvojiti", ističe Bogdan.

Nada se pozivu selektora Svetislava Pešića za Mundobasket i dodaje da se nije zasitio velikih turnira.

"Nije mi dosadilo i nadam se da hoću, nadam se da će me pozvati selektor", poručuje bek Atlante.

Bogdanović je bio prisutan i tokom finalne serije NBA lige u kojoj je Denver savladao Majami.

"Bilo je stvarno fenomenalno. Kada se gleda spolja, to mi je prvi put da gledam spolja i da baš obratim pažnju kako se igra. Osetio sam se kao deo ekipe. Denver je napravio sjajnu atmosferu, pre svega porodičnu. Bilo je tu dosta porodica igrača, Jokićeva familija naravno. Drago mi je što su pobedili obe utakmice, da nisam bio maler. Doneo sam im sreću", objašnjava Bogdanović.

Upitan je i kako mu se čini ideja da sa svim zvezdama srpske košarke zaigra na predstojećem Svetskom prvenstvu, gde je najveća nepoznanica nastup Nikole Jokića.

"Deluje mi lepo, kao i vama svima. Ne znam, nadam se da će to da se desi i to je to", zaključio je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.