Bogdanović: Džile zna da napravi rezultat

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: "Džile zna da napravi rezultat"

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović iskoristio je dolazak u Beograd da za srpske medije iznese svoje mišljenje o poslednjim dešavanjima u bivšem klubu.

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović nenadano je dobio priliku da Božić provede u Beogradu pošto njegov Fenerbahče u petak gostuje Crvenoj zvezdi u okviru drugog kola TOP 16 faze Evrolige.

Dolazak u srpsku prestonicu Bogdanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iskoristio da se u razgovoru za "Novosti" osvrne na poslednja dešavanja u KK Partizan NIS čiji je član bio do 2014. godine.

"Žao mi je Pere Božića. Prihvatio se uloge trenera u najtežem trenutku za Partizan. Pokušao je da pomogne. Nažalost, u košarci je kao u svakom sportu. Kada je sve dobro, zasluge idu igračima, a za loše rezultati, uvek ispašta trener" kazao je Bogdanović.

Košarkaški klub Partizan NIS otpustio je Petra Božića posle četiri vezana poraza u ABA ligi, a kormilo je preuzeo iskusniji Aleksandar Džikić sa kojim je Bogdanović sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

"Džile je sjajan stručnjak, veliki Partizanovac, s kojim sam imao priliku da sarađujem u reprezentaciji. Potpuno je posvećen košarci, s neverovatnim osećajem za mlade i znanjem da napravi rezultat" istakao je Bogdanović.

Crno-beli se uoči 19. kola regionalne košarkaške lige nalaze na poslednjem mestu na tabeli pa će Aleksandar Džikić pokušati da trgne ekipu i obezbedi opstanak.

Što se tiče Bogdana Bogdanovića, Srbin će drugi put u tekućoj sezoni igrati pred beogradskom publikom protiv Crvene zvezde Telekom u petak od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IMA JOŠ KARATA ZA FENER: Zvezdaši, poranite u Pionir!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2016, 13:28

Prodaja preostalog kontigenta pojedinačnih karata za meč sa Fenerbahčeom, zbog Božića, nastavljena i u petak, ponovo posebni ulazi za vlasnike sezonskih ulaznica, i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu.. . KK Crvena zvezda Telekom nastavio je profaju pojedinačnih karata za meč sa Fenerbahčeom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.