Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 19:43

Bodiroga sve objasnio: Evo zašto se nije odložio susret Partizana i Reala

Teško je sada razmišljati o košarci...

Nekadašnji reprezentativac naše države i sadašnji prvi čovek Evrolige, Dejan Bodiroga objasnio je zašto četvrta utakmica između Partizana i Real Madrida nije odložena.

- Ova nacionalna tragedija donela je neverovatnu tugu srpskom narodu. Nažalost, trenutno je u Srbiji nacionalna žalost iznad svega ostalog. Međutim, Vlada Republike Srbije je donela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluku da može da se igra. I Partizan je želeo da igra, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku, bez konkretnog zahteva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada je teško čak i razmišljati o košarci - rekao je Bodiroga

Utakmica će početi minutom ćutanja, dok tokom meča neće biti nikakve muzike.

Grobari pre početka susreta ispred Arene odaju počast žrtvama tragedije, dok će igrači Partizana nastupiti u potpuno crnoj opremi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bodiroga: Nije bilo zahteva da se odloži utakmica Partizana i Reala

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2023

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga rekao je da nije bilo zahteva da se odloži večerašnja utakmica košarkaša Partizana i Real Madrida u četvrtfinalu plej-ofa tog takmičenja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.