Boban Marković predsednik Udruženja streljačkih trenera Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Nov.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marković predsednik Udruženja streljačkih trenera Srbije

 
BEOGRAD - Boban Marković, trener Bora 030 i evropske šampionke pištoljem Bobane Veličković, izabran je za predsednika Udruženja streljačkih trenera Srbije na godišnjoj izbornoj Skupštini u Beogradu u klubu sportista Partizana na stadionu u Humskoj.


U Upravni odbor izabrani su Sreten Nešković (Užice), Milutin Stefanović („Čika Mata“, Kragujevac), Dragan Donević (Partizan), Ivan Manojlović (Policajac), Saša Iker (Jedinstvo, Stara Pazova) i Dragan Marković (Novi Sad). Za potpredsednika je izabran Sreten Nešković, a za sekretara Dragan Donević.
Predesednik Nadzornog odbora biće Srećko Pejović, sportski direktor...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Novi šef hanskog SPS-a

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2014, 10:08

Vranje - Novoizabrani predsednik Opštinskog odbora SPS - a u Vladičinom Hanu je Dragan Dimitrijević, direktor OŠ „Sveti Sava“ u ovom mestu. Na izbornoj konferenciji SPS -a od  28 mesnih odbora,  27 je dalo saglasnost za izbor Dimitrijevića, dok je jedan bio i za izbor Miljana Stojanovića,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.