Blokirane ulice oko Partizanovog stadiona

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirane ulice oko Partizanovog stadiona

Ulice oko stadiona Partizana, gde od 20.45 igraju reprezentacije Srbije i Albanije, povremeno se zatvaraju za saobraćaj, po pristizanju autobusa u kojima se pod jakom policijskom pratnjom, prevoze gosti iz Albanije.

Policija je blokirala okolne ulice oko stadiona, a čak je i pešacima zabranjen prolaz dok autobusi ne uđu u krug stadiona.

Atmosfera na ulicama je mirna, navijači pristižu u velikom broju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali je prisutan veliki broj pripadnika policije.

Fudbalere nacionalnog tima Srbije, koji su autobusom stigli na mesto odigravanja utakmice, navijači su pozdravili gromoglasnim aplauzom, dok su domaće pristalice prilikom dolaska autobusa sa fudbalerima Albanije "počastile" ih zviždanjem i uvredljivim uzvicima, ali nije bilo većih ekscesa.

Utakmica izmedju Srbije i Albanije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine počinje u 20.45, a sva dešavanja možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokirane ulice oko Partizanovog stadiona

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2014

Ulice oko stadiona fudbalskog kluba Partizan, gde igraju reprezentacije Srbije i Albanije povremeno se zatvaraju za saobraćaj, po pristizanju autobusa u kojima se pod jakom policijskom pratnjom, prevoze gosti iz Albanije. ..Detalj ispred severne tribine stadiona Partizana.. ..Policija je blokirala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.