Izvor: S media, 07.Apr.2011, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelogrlić: Zašto je Partizan igrao kukavički?!

Dragan Bjelogrlić, naš filmski režiser, bio je nezadovoljan taktikom Aleksandra Stanojevića.

Stanojević zadovoljan i pored poraza

Bjelogrlić i Trifunović iznervirali "Delije"

Nole glumi u nastavku filma "Montevideo"

Bjelogrlić je gledao duel večitih rivala iz lože Zvezdinog stadiona, a kao okoreli partizanovac bio je razočaran, uprkos činjenici da se njegov tim plasirao u finale.

- Nedopustivo loša partija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << crno-belih. Nije mi jasna taktika trenera Stanojevića, koja je bila krajnje kukavička - rekao je Dragan Bjelogrlić.

(Alo!)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mance dobija ulicu kod Partizanovog stadiona

Izvor: S media, 07.Apr.2011

Komisija za imenovanje ulica i trgova grada Beograda usvojila je predlog da se po legendarnom fudbaleru crno-belih, Draganu Manceu nazove ulica u blizini Partizanovog stadiona. ..Njegovo ime poneće ulica koja povezuje Gučevsku i ulicu Kneza Aleksandra Karađorđevića, potvrdio je predsednik komisije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.