Bjeković predložio Fići Stevanoviću koji klub da izabere

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 10:38

Bjeković predložio Fići Stevanoviću koji klub da izabere

Bivši fudbaler i sportski direktor Partizana, a aktuelni potpredsednik FSS, Nenad Bjeković uputio je savet mladom Filipu Stevanoviću.

Dok se brojni evropski klubovi "otimaju" o crno-belog bisera, bivši prvi operativac u Humskoj smatra da bi najbolje bilo da karijeru nastavi u Nici.

Bjeković je u igračkoj karijeri proveo pet godina u Nici i, kako navodi "Sportski žurnal", klub sa Azurne obale se kod njega već raspitivao za još uvek maloletnog Stevanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Preporučio bih mu, sigurno. Nica je ozbiljan, veliki klub, imao bi izvanredne uslove da se razvija. Odgovarao bi mu francuski fudbal", smatra Nenad Bjeković i dodaje:

"Generalni direktor Nice bio mi je gost uoči meča reprezentacije Srbije s Paragvajem, u Kruševcu. Došao je da se raspita, snimi situaciju. Rekao sam mu mišljenje, videćemo..."

Partizan će na mladom napadaču sigurno zaraditi milione evra, a videćemo koliko i od strane kog kupca.

U svakom slučaju, Filip Stevanović neće moći da napusti Humsku pre 25. septembra, kada će tek napuniti 18 godina.

Do tada, ima dovoljno vremena da i on i Partizan naprave pravi izbor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.