Bivši trener Partizana glavni kandidat za selektora Crne Gore

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 18:32

Bivši trener Partizana glavni kandidat za selektora Crne Gore

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ostala je bez selektora jer je Miodrag Radulović napustio mesto selektora ove zemlje.

Već su krenuli da se spominju imena potencijalnih naslednika na mestu selektora Crne Gore.

Kao prvi i glavni kandidat da postane novi selektor Crne Gore spominje se Slaviša Jokanović, kojeg je predsednik saveza Dejan Savićević odavno želeo da vidi na tom mestu.

Prema pisanju "Vesti" druga opcija je Gordan Petrić koji nema puno iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao trener, ali dok je bio trener Partizana beležio sjajne rezultate u Evropi.

Spominje se i Miodrag "Grof" Božović koji je već duže vreme bez posla.

Pominje se i Željko Petrović koji je nedavno napustio tursku Adanu, ali možda najzanimljivija opcija bi bio Mirko Vučinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.