Bivši napadač Partizana o Ronaldu i strategiji Juventusa

Izvor: B92, 07.Apr.2021, 23:45

Bivši napadač Partizana o Ronaldu i strategiji Juventusa

Valeri Božinov, bivši napadač Partizana, sada Levskog iz Sofije, osvrnuo se na trenutnu situaciju u Juventusu, za koji je jednu sezonu igrao putem pozajmice.

Bugarski fudbaler je rekao da je dolazak Pirla u torinski klub prava stvar, ali da su potrebna određena prilagođavanja u igri tima zbog Kristijana Ronalda.

"Siguran sam da nisu napravili grešku kad su doveli Pirla na mesto trenera. Bili su svesni da se Juventus muči, jer su sve karte bacili na Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ronalda. Ne smemo da zaboravimo da je Ronaldu potrebna pomoć tima, jer fudbal nije sport pojedinaca. Potrebni su mu igrači njegovog nivoa", kaže Božinov.

Božinov dodaje da postiji značajna razlika između Juventusa i Ronaldovog bivšeg kluba, Reala.

"I Ronaldo duboko u sebi zna da kvalitet tim koji je imao u Realu nema u Juventusu. Da bi održao taj standard on mora da osvaja titule, Ligu šampiona. Po mom mišljenju, strategija kluba za narednu sezonu biće da dovedu igrače poput Kristijana kako bi osvajali pehare ponovo", zaključio je bugarski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.