Bivši igrač Partizana stigao u Limož pred gostovanje crno-belih

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Partizana stigao u Limož pred gostovanje crno-belih

Američki košarkaš Entoni Braun novo je pojačanje francuskog Limoža, objavio je klub na društvenim mrežama.

Braun je ovdašnjoj publici poznat kao igrač Partizana, pošto je prošle sezone doveden kao veliko pojačanje, ali se ipak nije zadržao u Beogradu.

Braun je posle otprilike mesec dana raskinuo saradnju sa crno-belima, da bi sezonu završio u razvojnom timu Orlando Medžika – Lejklend Medžiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Limož je doveo Brauna kako bi zamenio povređenog Markusa Ginjarda, a finansijski detalji ugovora za sada nisu objavljeni.

Košarkaši Limoža će svoj naredni duel u Evrokupu igrati već u sredu od 19 časova i 15 minuta i to protiv beogradskog Partizana.

Tako će Braun imati šansu da debituje protiv svog bivšeg kluba, za koji je nastupio ukupno 102 sekunde i nije postigao nijedan koš.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.