Bivši igrač Partizana i Zvezde pojačao Spartak

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Partizana i Zvezde pojačao Spartak

Mihailo Milutinović novi je igrač u Spartaka. Bivši igrač Zemuna sa Spartakom je potpisao ugovor na tri i po godine i zadužio dres sa brojem 55, saopštio je subotički superligaš. Igra na poziciji desnog beka i štopera što je od velikog značaja za Subotičane jer su deficitarni na tim pozicijama.
U nedelju od 17 igraju Inđija – Proleter, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.
Doveli smo još jednog igrača koji će nam mnogo pomoći da ostvarimo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naš cilj i izborimo plej-of. Obzirom da se Cucin povredio i da smo na poziciji desnog beka ostali samo sa Davidom Dunđerskim neophodno je bilo da se pojačamo. Prednost je dobio Milutinović, jer je igrač koji može da igra na pomenutoj poziciji, ali i na mestu centralnog beka. Verujemo da će se vrlo brzo uklopiti u ekipu i opravdati naša očekivanja – kaže Nikola Simović predsednik Spartaka
Dvadestčetvorogodišnji univerzalac u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio je dres Partizana, ali i Crvene zvezde. U Suboticu je stigao kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa ekipom iz Gornje varoši.

The post Bivši igrač Partizana i Zvezde pojačao Spartak appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.