Bivši fudbaler Partizana, Crvene zvezde i Viljareala doneo potpuno neočekivanu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:23

Bivši fudbaler Partizana, Crvene zvezde i Viljareala doneo potpuno neočekivanu odluku

Prvi put napušta Stari kontinent.

Aleksandar Pantić je prošao Partizanove mlađe kategorije, onda zaigrao za prvi tim Crvene zvezde, a 2013. otišao u Viljareal za 300.000 evra. Sada je potpisao za Ist Bengal iz Indije.

Nekada vrlo talentovani štoper i mladi reprezentativac Srbije nije se na pravi način snašao u "žutoj podmornici", iako je pružao više nego solidne partije na pozajmicama u Kordobi i Eibaru.

Potom se pridružio i Alavesu isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pozajmicu, pa u Dinamu iz Kijeva i redom u Kadizu, Doksi, AEL-u, Zaglembju, Lugu i opet Doksi do ove zime.

Sada je odlučio da po prvi put u 32. godini napusti Evropu i ode u Superligu Indije, i to u jedan od najstarijih tamošnjih klubova Ist Bengal.

Sa tri titule nacionalnog prvaka sa početka XXI veka ekipa ipak nije uspela da dođe do izražaja u novije doba, a Pantić će probati da im pomogne u tome.

Our Serbian 🇷🇸 warrior is here to strengthen our defence! 🧱#AmagoFans, let’s welcome Aleksandar Pantić to the ❤️💛 family! #JoyEastBengal #EastBengalFC #WelcomePantic pic.twitter.com/zGK78SFiE2

— East Bengal FC (@eastbengal_fc) February 15, 2024

Oni su ga već sada na društvenim mrežama predstavili kao ratnika, tako da sigurno imaju velika očekivanja od Srbina.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.