Bivša nada Partizana potpisala za Zvezdu

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša nada Partizana potpisala za Zvezdu

Talentovani bek Nikola Radičević potpisao je u utorak trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda mts.
Foto:B92.net
Radičević ima 23 godine, ponikao je u Borcu iz Čačka, dve sezone je igrao za Partizan, a od 2012. je igrao u Španiji.
Na proleće 2015. je draftovan kao 57. pik Denver Nagetsa, ali nije napustio Sevilju, jedini tim za koji je nastupao profesionalno.
Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 2009.godine redovni je član mlađih selekcija Srbije (kadeti i juniori) sa kojima je osvajao srebrne i bronzane medalje na prvenstvima 2011. i 2012.godine.

Pre Radičevića Zvezda je dovela trojicu igrača – veterana Marka Kešelja i dva NCAA pojačanja Nikolu Jovanovića i Stefana Jankovića.

Zvezda pripreme za novu sezonu počinje 7. avgusta, a Radičević će odmah biti na raspolaganju novom treneru crveno-belih Dušanu Alimpijeviću.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.