Bitka za Evropu: Crno-belima tunjevina, Lale hapse šerifa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Evropu: Crno-belima tunjevina, Lale hapse šerifa

Fudbaleri Partizana i Vojvodine večeras će na gostovanjima u Švajcarskoj i Moldaviji pokušati da se domognu plasmana u Ligu Evropa.

Kapital: Partizan je u Beogradu pobedio golom Miloša Jojića

 

Crno-beli će se od 20.00 (direktan prenos RTS) sastati u Tunu sa istoimenom ekipom iz tog grada.

Partizan je u Beogradu prošlog četvrtka pobedio švajcarski klub sa 1:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << golom Miloša Jojića u 70. minutu.

Novosadski belo-crveni od 19.00 (direktan prenost RTV) u Tiraspolu u Moldaviji gostuju Šerifu u revanš utakmici baraža za Ligu Evropa.

Ekipa Marka Nikolića pre nedelju dana u Novom Sadu odigrala je nerešeno 1:1 (strelac za Novosađane je bio Petar Škuletić), pa će im tako u Moldaviji biti potrebna pobeda ili remi sa više od dva gola, kako bi se našli u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bitka za Evropu: Crno-belima tunjevina, Lale hapse šerifa

Izvor: Dzungla.org, 29.Avg.2013

Fudbaleri Partizana i Vojvodine večeras će na gostovanjima u Švajcarskoj i Moldaviji pokušati da se domognu plasmana u Ligu Evropa. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.