Biti il’ ne biti za Partizan

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 01:30

Biti il’ ne biti za Partizan

Moglo se očekivati da posle iscrpljujuće plej-of serije za plasman na fajnal-for Evrolige dođe do pada u igri ekipe Partizana, ali teško da je iko mogao da pomisli da bi crno-beli na svom terenu mogli da izgube od podgoričkog Studentskog centra, ili SC Derbija.
Upravo to se u ponedeljak dogodilo, Podgoričani su slavili sa 84:83, potpuno zasluženo, uz fantastičnu partiju mladog Zvonimira Ivišića koji se poigravao sa Partizanovim centrima i meč završio sa 22 poena i 13 skokova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Večeras je revanš u Podgorici, meč je zakazan za 19 časova, a domaći tim će imati meč-loptu za plasman u polufinale. Eventualna eliminacija ovako jake ekipe Partizana u četvrtfinalu bila bi najveća senzacija u istoriji ovog takmičenja, ali crno-beli će sve učiniti da do takvog scenarija ne dođe.
Prema najavama, Partizan bi u odnosu na prvi meč trebalo da bude jači za oporavljenog Alena Smailagića, što bi trebalo da znači i mnogo teži posao za Ivišića ili Tasića. Ali, ako crno-beli ne pokažu pre svega motivaciju i želju koja je u ponedeljak bila na nedopustivo niskom nivou, ni Smailagić im neće pomoći.
U ligaškom delu takmičenja Partizan je krajem januara ubedljivo trijumfovao u Podgorici nad SC Derbijem, tada je bilo 100:81, uz 17 poena Anđušića koji u ponedeljak nije ni dobio priliku da zaigra.
Dakle, biti il’ ne biti za Partizan za opstanak u plej-ofu AdmiralBet ABA lige. A pre samo nedelju dana crno-beli su bili nadomak fajnal-fora Evrolige



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.