Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 17:26

Birčević napustio Partizan

On je sada slobodan igrač

Stefan Birčević više nije igrač Partizana.

Kako saznaje Nova.rs, crno-beli su odlučili da ne iskoriste opciju iz ugovora i ne pokupe drugu godinu, tako da će srpski reprezentativac biti slobodan igrač.

Prema našim saznanjima, Birčević je imao opciju u ugovoru na +1, rok za Partizanov odgovor bio je danas, 15. jul, a očigledno da su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlučili da ne računaju na Birčevića sledeće sezone.

To će onda verovatno značiti da će Vlado Šćepanović dati novu šansu Stefanu Jankoviću koga je uvrstio u spisak igrača na koje računa u nedavnom intervjuu.

Birčević je prvi put obukao crno-beli dres u leto 2016. godine, da bi na kraju sezone 2016-207 u kojoj je imao prosek od 11,2 poena и 6,2 skoka u A ligi, 14,1 poena 4,6 skokova u KLS Superligi i 12,1 poen, 6,2 skoka и 1,3 asistencije u Ligi šampiona, prešo u ITU Istanbul.

U Partizan se vratio prošlog leta. U A ligi je upisao prosek od 5,9 poena i 1,7 skokova, a u Evrokupu ,7 poena i 2,9 skokova.

Očekivala se odluka Partizana oko Birčevića, igrač je sam izrazio želju da ostane ako ga klub bude hteo, ali je na kraju odgovor crno-belih bio - negativan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rastali se Partizan i Birčević

Izvor: RTS, 15.Jul.2020

Košarkaški klub Partizan nije iskoristio opciju ugovora o saradnji na još godinu dana, pa je srpski košarkaš Stefan Birčević postao slobodan igrač. . Povremeni reprezentativac Srbije se i u drugom mandatu u Partizanu zadržao jednu sezonu...Birčević je sa Partizanom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.