Bio na radaru Partizana, karijeru nastavlja u Litvaniji?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020, 18:06

Bio na radaru Partizana, karijeru nastavlja u Litvaniji?

Pregovori su u toku.

Endru Gaudlok (31) je minule sezone bio želja Partizana, koji je gotovo čitave sezone tražio pravo pojačanje na poziciji beka.

Reding je imao problema sa povredom, na kraju je u klub došao i Brajan Angola, ali se nije naigrao, Gaudolk je bio želja kluba, ali je iskusni Amerikanac odlučio da karijeru nastavi u Italiji, igrao je u dresu Rejer Venecije.

Ipak, odigrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo tri utakmice za pomenuti tim, sada je slobodan u izboru sredine, a dva tima su pokazala interesovanje.

Hapoel iz Tel Aviva želi Gaudloka u svojim redovima, a Ritas iz Viljnusa je već i počeo pregovore sa iskusnim košarkašem.

"Mini mamba" iza sebe ima veliko iskustvo iz NBA i Evrolige, igrao je za Lejkerse i Hjuston u najjačoj ligi sveta, dok je u Evroligi branio boje Fenerbahčea, Makabija i Olimpije Milano.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.