Binić kažnjen zbog vređanja predsednika Partizana!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binić kažnjen zbog vređanja predsednika Partizana!

Disciplinska komisija FS Srbije novčano je kaznila člana Izvršnog odbora zaduženog za regularnost takmičenja u Super ligi Dragišu Binića zbog vređanja predsednika Partizana Milorada Vučelića.

Postupak koji je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula sredinom marta protiv Dragiše Binića okončan je izricanjem novčane kazne članu Izvršnog odbora FS Srbije.

Prijavu protiv Dragiše Binića podneo je potpredsednik FK Partizan Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vuletić, a Komisija je utvrdila da je član IO FSS zadužen za regularnost prekršio Disciplinski pravilnik FS Srbije.

Dragiša Binić je krajem februara tekuće godine u jednom od dnevnih listova vređao predsednika Partizana Milorada Vučelića konstatacijom "da nije dorastao funkciji koju obavlja, da je slučajno tu, kao i da ga je neko na tu funkciju postavio".

Pored toga, Dragiša Binić je u tekstu širio neistine i klevetao Milorada Vučelića izjavama da "predsednik FK Partizan zamajava narod i da svojim izjavama izaziva tuče navijača na ulicama".

U obrazloženju odluke Disciplinske komisije FS Srbije navodi se još da je Dragiša Binić kažnjen novčano, sa 150.000 dinara, a ne zabranom vršenja dužnosti od najmanje 6 meseci jer su u obzir uzete olakšavajuće okolnosti i činjenica da Binić nije pravio iste prekršaje u prošlosti.

Odluku o kazni možete pronaći u prilogu.

FK Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcija iz Humske: "Sila prava nadjačala pravo sile"

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić oglasio se nakon što je obelodanjena odluka Disciplinske komisije FS Srbije kojom se Dragiša Binić proglašava krivim zbog vređanja Milorada Vučelića...Član Izvršnog odbora FS Srbije zadužen za regularnost takmičenja u Super ligi Srbije kažnjen je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.