Bilo bi čudo da pobedimo u TOP 16

Izvor: Beta, 16.Jan.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo bi čudo da pobedimo u TOP 16

BEOGRAD, 16. januara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u četvrtak da bi bilo čudo kada bi njegova ekipa dobila neku utakmicu u TOP 16 fazi Evrolige, ali i da će u predstojećem meču protiv CSKA iz Moskve dati sve od sebe.

"U ovoj fazi Evrolige nema protivnika koji nije jak, a CSKA je medju najjačima. To je ozbiljan klub, sa ozbiljnom organizacijom i trenerom... Dobro se poznajemo ovo je treća utakmica ove sezone", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Vujošević novinarima u Beogradskoj areni.

Vujošević je rekao da je ruski klub jak u svim segmentima košarke, od odbrane, preko kontra-napada i skoka u napadu, kao i da u napadu igraju jednostavne stvari koje su i najteže.

Košarkaši Partizana igraju u petak od 20.45 u Beogradskoj areni protiv CSKA iz Moskve, utakmicu trećeg kola Grupe F u TOP 16 fazi Evrolige. Crno-beli su do sada pretrpeli oba poraza u grupi, a CSKA je ostvario obe pobede.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vujošević: "Bilo bi čudo da pobedimo nekog u TOP 16"

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da bi bilo čudo kada bi njegova ekipa dobila neku utakmicu u TOP 16 fazi Evrolige, ali i da će u predstojećem meču protiv CSKA iz Moskve dati sve od sebe.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.