Bilbija propušta Kup

Izvor: B92, 13.Apr.2010, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbija propušta Kup

Mladi napadač Vojvodine, Nemanja Bilbija propustiće polufinalni meč Lav Kupa Srbije protiv Partizana u Beogradu.

Mladi Banjalučanin se povredio u meču protiv BSK-a, a stručni štab 'lala' ne želi da rizikuje da talentovanog igrača izgubi do kraja sezone pa će on propustiti duel protiv branioca trofeja. Lav Kup je pripritet za ekipu Vojvodine koja je posle velikih očekivanja na početku JLS potpuno razočarala u borbi za titulu. S druge strane, Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve dalje od odbrane iste, pa je i 'crno-belima' Kup šansa za 'vađenje'.

Partizan i Vojvodina igraju u četvrtak na stadionu u Humskoj 1 od 18 časova. Cene ulaznica su: jug 200 dinara, istok i zapad 400 dinara, a lože 1.000 dinara. Sezonske ulaznice važe i za ovaj meč.

U prvom polufinalu dan ranije na 'Marakani' se sastaju Crvena zvezda i OFK Beograd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina bez Bilbije u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2010

Iz novosadskog kluba danas je putem zvaničnog sajta objavljeno da mladi napadač Vojvodine Nemanja Bilbija zbog povrede neće biti u konkurenciji za sastav protiv Partizana u polufinalu Kupa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.