Big Sem visokom travom osujetio pas igru Totenhema?!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Big Sem visokom travom osujetio pas igru Totenhema?!

Sećate li se izjave Saše Ilića o “visokoj travi“ na terenu Marakane posle jednog derbija na kom je Partizan poražen? E legendarni kapiten Partizana nije jedini koji je imao slične primedbe na račun domaćina. Istu stvar primetio je i Bred Fridel u utakmici prvog kola Premijer lige između Vest Hema i Totenhema, a preneo je Don Hačison nekadašnji igrač ova dva kluba.

“Verujte mi, ti sitni trikovi dešavaju se i na najvišem nivou. Pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam sa Fridelom i govorili o slabom izdanju Totenhema na Apton parku na otvaranju sezone. Nisam mogao da verujem kako su loši bili na tom meču, a pre sezone sam predvideo da će završiti u prva četiri“, rekao je Hačison.

Totenhem je dobio golom novajlije Erika Dajera u nadoknadi vremena, ali je igra bila daleko ispod nivoa tima iz severnog Londona.

“Bredov odgovor je bio vrlo zanimljiv“, nastavio je nekadašnji reprezentativac Škotske. “Rekao mi je da je menadžer Vest Hema Sem Olardajs dao instrukcije da se trava pusti da poraste dodatnih 15 centimetara. Igračima Totenhema je bilo jasno o čemu se radi od momenta kad su kročili na teren. Nisu mogli da uspostave svoju pas igru, mučili su se tokom cele utakmice i na kraju su se provukli golom u poslednjem minutu.“

“Ludo je šta se sve događa u fudbalu, a što ne možete da vidite na televiziji“, otkrio je igrač koji je odigrao 430 utakmica na svim nivoima britanskog profesionalnog fudbala i sigurno zna o čemu govori.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.