Izvor: PRObjave.com, 11.Avg.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklistički tim Srbije odleteo u Singapur na Letnje olimpijske igre mladih

Biciklistički tim Srbije odleteo je sa prvom grupom olimpijaca na prve Letnje olimpijske igre mladih čiji će domaćin od 14. do 26. avgusta biti Singapur.

Selektor Gajičić poveo je vozače Jovanu Crnogorac (BK Novi Sad), Lazara Jovanovića (Borac), Aleksu Veličkovića (Šumadija) i Filipa Pavlovića (Partizan).

- Imamo možda i najteži program od svih sportova, jer će sva tri dečaka voziti drumsku trku ali i još po jednu disciplinu. U vožnji na hronometar ogledaće se Filip Pavlović, na be - em – iks biciklu Aleksa Veličković a na planinskom biciklu Lazar Jovanović – istakao je Gajičić. – Jovana Crnogorac voziće planinski bicikl, hronometar i be - em - iks. Za svaki plasman dobijaju se bodovi i potom će se proglasiti najbolja reprezentacija. Bitno je da se potrudimo da u be - em – iksu ne kiksiramo, to je potpuno nepoznata disciplina za nas...

Mlade srpske bickliste ispratio je generalni sekretar BSS Petar Rokvić, roditelji Jovane Crnogorac i Alekse Marića, trener BK Novi Sad Nemanja Vajs i drugi prijatelji biciklističkog sporta.

Prva trka je 17. avgusta be - em – iks za dečake i devojčice. Hronometar dečaci voze 18. avgusta, 19. avgusta je kompletan program za dečake i devojčice na planinskim biciklima, dok je 22. avgust dan sa dva takmičenja: devojčice voze hronometar, dečaci drumsku trku...
Biciklistički savez Srbije
Terazije 35
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 32 34 616
Email: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.