Biće tenzija na derbiju, oseća se loša energija

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće tenzija na derbiju, oseća se loša energija

Legendarni srpski košarkaš Žarko Paspalj rekao je danas da će biti poprilično tenzija u finalnoj seriji plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde i da bi bilo lepo da ne bude incidenata i problema jer vlada loša energija.

"Bilo bi najlepše da ne bude nekih incidenata i problema jer će biti poprilično tenzija. Vlada neka loša energija koja može da se prenese na sport i teren, a bilo bi lepo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << to izbegne. Apelujem na sve da se ponašaju korektno, pa ko pobedi, a ja bih voleo da to bude Partizan", rekao je Paspalj novinarima u Beogradu. Nekadašnji košarkaš Partizana je ocenio da je Zvezda u dobrom zaletu i da crno-belima neće biti lako. "Neće biti lako, Partizan je dosta 'tanak' pod koševima, dosta energije su potrošili. Zvezda nije ništa bolja nego što je igrala do sada, ali imaju energiju i u dobrom su zaletu i Partizanu sigurno neće biti lako", ocenio je Paspalj. "Objektivno 10-11 godina si tu na vrhu i svi imaju neka očekivanja. To može da bude dodatni problem za crno-bele", dodao je on. Paspalj, koji je sada potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, kazao je da je "bezveze" što se neke utakmice finalne serije verovatno neće igrati u hali Pionir zbog poklapanja termina. "Nerazumljivo mi je da se neke utakmice možda neće igrati u Pioniru, da ti termini nisu mogli da se usklade. Postavlja se pitanje organizacije, kako je to moglo da se desi. Malo je bezveze", istakao je Paspalj. Prva utakmica finala Superlige između Partizana i Zvezde igra se večeras u 20.00 u beogradskoj hali Pionir.Beta
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paspalj: Vlada neka loša energija...

Izvor: Mondo, 05.Jun.2012

Legendarni srpski košarkaš smatra da je stvorena loša atmosfera uoči početka finala plej-ofa Agroživ Superlige. "Vlada neka loša energija koja može da se prenese na sport i teren, a bilo bi lepo da se to izbegne".

Nastavak na Mondo...

Paspalj: Biće tenzija na derbiju, vlada neka loša energija

Izvor: Blic, 05.Jun.2012

Legendarni srpski košarkaš Žarko Paspalj rekao je da će biti poprilično tenzija u finalnoj seriji plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde i da bi bilo lepo da ne bude incidenata i problema jer vlada loša energija..."Bilo bi najlepše da ne bude nekih incidenata i problema jer će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.