Bez navijača Partizana u Pragu

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 14:57

Bez navijača Partizana u Pragu

Fudbalski klub Partizan saopštio je da njihovim navijačima ulazak na stadion praške Sparte, na meču Lige konferencija, neće biti dozvoljen.

Razlog je pandemija koronavirusa, te aktuelne mere, koje su na snazi u Češkoj.

Takođe, ukupni kapacitet stadiona za ovaj susret biće samo 1.000 gledalaca.

"Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored višednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe", piše na sajtu Partizana.

Meč Sparte i Partizana na programu je narednog četvrtka od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan bez navijača u Pragu protiv Sparte

Izvor: RTS, 09.Feb.2022

Fudbaleri Partizana na meču šesnaestine finale Lige konferencija protiv Sparte u Pragu neće imati podršku svojih navijača, saopšteno je iz kluba. . Kako se navodi, u skladu sa zvaničnim informacijama iz Sparte, na stadionu biće dozvoljeno prisustvo 1.000 gledalaca...Ulazak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.