Bez iznenađenja u Hamburgu

Izvor: RTS, 21.Okt.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez iznenađenja u Hamburgu

Crno-beli nisu uspeli da naprave novi podvig. Partizan je u utakmici četvrtog kola Lige šampiona poražen od nemačkog Hamburga sa 30:24 (17:13). Naredni meč je 18. novembra, kada u Nišu gostuje francuski Monpelje. Partizan u eliti ima jednu pobedu i tri poraza.

Rukometaši Partizana izgubili su danas od nemačkog Hamburga sa 30:24 (17:13) u utakmici četvrtog kola A grupe Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Crno-beli su dobro počeli meč, kao i svaki put ove sezone u elitnom klupskom takmičenju, ali usledio je neshvatljiv pad u igri, posebno u drugom poluvremenu, kada su prvi gol dali tek u osmom minutu i to iz sedmerca.

Hamburg je posle treće pobede ostao u trci za prva dva mesta u grupi, dok je Partizan na pretposlednjem mestu sa skorom 1:3 i bodom više ispred Monpeljea.

Najefikasniji u srpskom timu sa po pet golova bili su Nenad Maksić i Miloš Ivošević, dok su Hamburg predvodili Mihael Kraus sa osam pogodaka, sedam je postigao Hans Lindberg, a pet Domagoj Duvnjak.

Sledeću utakmicu u LŠ rukometaši Partizana igraju 18. novembra, kada u Nišu gostuje francuski Monpelje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz rukometaša Partizana u Hamburgu

Izvor: Studio B, 21.Okt.2012

Rukometaši Partizana izgubili su od nemačkog Hamburga sa 30:24 (17:13) u utakmici četvrtog kola A grupe Lige šampiona. ..Crno-beli su dobro počeli meč, kao i svaki put ove sezone u elitnom klupskom takmičenju, ali usledio je neshvatljiv pad u igri, posebno u drugom poluvremenu, kada su prvi gol...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.