Bez gostujućih navijača i u revanš meču Partizana i Sparte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022, 16:16

Bez gostujućih navijača i u revanš meču Partizana i Sparte

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da gostujući navijači neće moći da prisustvuju revanš meču Lige konferencija protiv Sparte u Beogradu.

"Usled rasta broja broja obolelih od korona virusa u Češkoj, kao i širom Evrope, nadležne institucije nisu dale saglasnost da gostujući navijači prisustvuju predstojećoj utakmici FK Sparta Prag-FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan. Shodno ovome, prodaja karata za gostujuće navijače neće biti omogućena ni u revanš meču koji se igra na stadionu FK Partizan", navodi se u saopštenju iz Humske.

Prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija između Sparte i Partizana igra se 17. februara u Pragu, a revanš je 24. februara u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.