Bez gledanja, iza table u zadnjoj sekundi - nestvaran koš Mahkoviča (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gledanja, iza table u zadnjoj sekundi - nestvaran koš Mahkoviča (VIDEO)

Blaž Mahkovič je na fantastičan način uspeo da potpuno bezizlaznu situaciju pretvori u poene

Najefikasniji na utakmici između Olimpije i Partizana, Blaž Mahkovič, postigao je verovatno koš kakav verovatno nikad više neće u svojoj karijeri.

U punom trku je skočio za loptom koja je već bila u autu iza Partizanovog koša i ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je uspeo da je stigne, nego je bez gledanja dok je još bio u vazduhu, prebacio tablu a lopta je „bez koske” uz zvuk sirene proletela kroz Partizanov koš.

Kao da nije bilo dovoljno to što je Olimpija za tri poena šutirala 54% (13-24), i ovo su Slovenci uspeli da pretvore u poene. Pogledajte:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.