Beriša: Znam da naši navijači sada slave, oni su najbolji na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beriša: Znam da naši navijači sada slave, oni su najbolji na svetu!

Golman Albanije očigledno presrećan zbog svojih sunarodnika...

Posle ogromnih incidenata koji su se dogodili na stadionu Partizana, igrači Albanije izašli su u miks zonu tek posle tri sata. Osim selektora Đanija De Bjazija, medijima se obratio i reprezentativni golman Etrit Beriša sledećim rečima:

"Sve se desilo veoma brzo. Bio sam iznenađen. Bio sam i uplašen u isto vreme. Ambijent je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izgledao opasno. Incident se eto tako desio. Nije dobro sve ovo što se desilo. Bila je ratna atmosfera i dan pre utakmice. Mi smo došli ovde iz sportskih razloga i to nas nije interesovalo. Nažalost, situacija se promenila", rekao je Beriša posle utakmice.

Golman Lacija i saigrač Filipa Đorđevića potom je govorio o velikom slavlju koje traje u Prištini, Tirani i ostalim gradovima...

"Još pre utakmice znali smo da nas navijači neće podržati sa stadiona. Ali, znam da sada slave. Imamo najbolje navijače na svetu", poručio je on.

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.