Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jan.2024, 19:30

Belić nije ni zaigrao za AZ, a već ga dočekao šok

Doskorašnjem igraču Partizana Kristijanu Beliću teško je pao rastanak sa crno-belima i odlazak u AZ Alkmar. Okrenuo se brzo novom izazovu prvog igranja u inostranstvu.
Prvi inostrani angažman u holandskom timu nije počeo kao „po loju“ za Belića. Došlo je do turbulencija u samoj ekipi i klubu. Konkretno, smenjen je trener Paskal Jansen.
U prvenstvu Holandije nema za čim da se žali. PSV je toliko nadmoćan na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prvom mestu u odnosu na sve rivale da i to što je AZ na četvrtom mestu sa 18 bodova manje ne znači da su ispod očekivanja na toj poziciji. Ni Fejnord ni Tvente ne mogu da sustignu PSV, svakako.
Jansena je koštao meč u Kupu Holandije protiv amaterskog sastava Kvik Bojs, dobijen tek na penale. Primetno je u prethodne tri sezone njegovog angažmana da tim regresira korak po korak od trećeg do petog mesta.
Jansenov naslednik biće Marten Martens, a na Beliću je d

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.