Belić: Uvek mi je bio san da igram za Partizan

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 12:13

Belić: Uvek mi je bio san da igram za Partizan

Fudbaler Partizana Kristijan Belić je već godinu dana u redovima crno-belog tima za koji je u prošloj sezoni odigrao 33 utakmice

Na tolikom broju utakmica, bivši fudbaler Čukaričkog je dobio čak 17 žutih kartona.

Upravo je Kristijan Belić objasnio kako je došlo do ovolike brojke janih opomena.

"Rekao bih da je kod mene u pitanju bila prevelika želja. Kao što sam napomenuo, uvek mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio san da igram za Partizan, pritom mi je to bila prva sezona u seniorskom fudbalu koju sam odigrao standardno. Možda sledeće sezone neće biti tako, možda i hoće, ha-ha-ha, ali stil neću promeniti. To mi je i trener Petrić (Gordan, prim. aut.) rekao, da ne igram tako ne bih ni doneo timu to što sam doneo prošle sezone. Svaki moj start je rizik, ali može da donese i nešto pozitivno", rekao je Belić u intervjuu za Mocart sport i potom dodao:

"Ljudi koji su u fudbalu razumeju to. Neko ko samo vidi na rezultatima svaku utakmicu žuti karton ili ko ne gleda utakmicu, ne može da razume, ali to jeste moj posao na kraju dana. Jedan deo posla. Da to uradim, da sprečim akciju… Naravno, pokušavam da uzmem loptu, ali nekad mora i bez lopte, ha-ha-ha. Više uživam u tome nego da dam gol, mene to ispunjava, volim da budem agresivan, da se borim, tako igram i kada sam na terminu sa drugarima. Ne volim da izgubim i to je nešto što se nikad neće promeniti", zaključio je Belić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.