Belić: Rekao mi je da sam kao Gatuzo

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 15:02

Belić: Rekao mi je da sam kao Gatuzo

Fudbaler Partizana Kristijan Belić bio je gost klupskog podkasta, u kom je govorio o procesu sazrevanja.

U novoj sezoni imamo prilike da gledamo jednog drugačijeg Belića, jednako agresivnog, ali iskusnijeg, odmerenijeg i čini se, pomalo ofanzivnijeg.

Govorio je i o tome kako je naučio da kontroliše svoju agresivnost, a to je objasnio kroz anegdotu koja se desila nakon utakmice protiv Slovackog u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konferencije, u kojoj je dobio crveni karton.

"Bio sam tužan, slomio sam telefon, čak su mi i suze krenule, ali Petrić me je pozvao u autobusu da sednem pored njega. Rekao mi je da je imao jednog saigrača koji je imao isti takav temperament, koji je isto kao i ja u mladim godinama lutao i pravio nepotrebne faulove, ali je imao tu energiju. Uporedio me je sa Gatuzom i objasnio mi je da ako ne bih imao tu energiju to jednostavno ne bih bio ja i ne bih mogao da doprinesem ekipi na način na koji doprinosim", ispričao je Belić.

Belić je istakao i koliko mu znači podrška navijača.

"Često govorim ljudima koji gledaju sa strane, vama to izgleda lepo, ali kada si na terenu još je veći doživljaj, to je neopisivo. I pre nego što izađeš znaš da si pobedio, vidiš i da protivnici znaju da su izgubili. Zato se nadam da će i sad u četvrtak biti dosta navijača jer očigledno da bolje igramo kada su oni tu i to smo i pokazali", zaključio je Belić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.