Bekrić: Zbogom crno-beli

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić: Zbogom crno-beli

Najbolji atletičar Srbije odlučio da napusti Partizan i preseli se u redove Radničkog iz Kragujevca

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Košarkaški klub Radnički preživeo je pravu agoniju prethodnih meseci, ali kragujevačkom atletskom klubu zato ide nikad bolje.

Beogradski dnevni sportski listovi prenose da je Emir Bekrić, rekorder Srbije u disciplini 400 metara s preponama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i osvajač bronzane medalje na poslednjem Svetskom prvenstvu u Moskvi poslao Partizanu zahtev za ispisnicu poslednjeg dana prelaznog roka.

On je izrazio želju da ubuduće nastupa za Radnički iz Kragujevca.

Emir se odlučio na takav korak, jer će u Šumadiji imati bolje uslove za rad i napredak. Bekrić će i u Radničkom nastaviti saradnju sa svojim dosadašnjim trenerom Mirjanom Stojanović, sa kojom radi od desete godine, kada je prepoznala njegov veliki talentan u AK Novi Beograd.

Interesantno je međutim da Miloš Raović, drugi učenik Stojanovićeve, koji se takmiči u disciplini 400 metara i već dugo radi u tandemu sa Bekrićem, neće menjati klub, već će ostati član Partizana, u koji je prešao prošle godine iz Priboja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.