Bekali „napao” Fiorentinu i Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekali „napao” Fiorentinu i Partizan

Izverviran odlukom čelnika Fiorentine da kazne Adrijana Mutua, kontraverzni Điđi Bekali, brat agenta rumunskog napadača, oštro je napao čelnike Ljubičastih i tom prilikom dotakao i Partizan.
Iskusni napadač sukobio sa upravom kluba, zbog čega će, izvesno je, izgubiti mesto u ekipi našeg Siniše Mihajlovića, što je izazvalo protest kontraverznog biznismena i vlasnika Steaue.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Mislim da će se klub iz Firence uskoro zvati „Fiorentina Partizan Beograd“. Očigledno da imaju novac da plate Srbe, ali im je mnogo tri miliona za Rumuna. Ne plašim se da to kažem. Ako porodicu Dela Vele (vlasnici kluba) plaši ispadanje iz Serije A, možda bi mogli da se vrate pravljenju cipela, pošto o fudbalu pojma nemaju – razljutio se Điđi Bekali.
Iz Partizan u Fiorentinu, od 2007. do danas, otišli su Nikola Gulan (dva i po miliona evra), Stevan Jovetić (osam miliona evra), Adem Ljajić (šest miliona evra), u martu će profesionalni ugovor potpisati Matija Nastasić (dva i po miliona evra), a sportski direktor Pantelo Korvino sprema se da dovede i talentovanog kadeta, Lazara Markovića (16).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.