Batak: Meč protiv Voždovca jedan od ključnih za četvrtu poziciju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2022, 16:47

Batak: Meč protiv Voždovca jedan od ključnih za četvrtu poziciju

Posle duela sa "večitim rivalima" i poraza od Partizana u prvenstvu (2:0) i Zvezde u osmini finala Kupa (0:0 i 3:2 nakon penala), ekipu Radničkog očekuje duel sa direktnim rivalom za što bolji plasman. Nišlije igraju u nedelju, 20. februara sa Voždovcem u Beogradu u 23. kolu Superlige, a trener ekipe sa "Čaira" Radoslav Batak prepušta ulogu favorita protivniku, ali očekuje povoljan rezultat.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Imali smo emotivno pražnjenje protiv Zvezde"

Izvor: B92, 19.Feb.2022

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak prepustio je ulogu favorita ekipi Voždovca..On je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da dobije predstojeći meč u Superligi Srbije..."Voždovac je kvalitetna ekipa, teško je igrati sa njima u gostima zbog te veštačke podloge i specifičnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.