Batak: Dobar rezultat pred revanš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batak: Dobar rezultat pred revanš

Posle remija njegovog tima protiv Partizana, šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da su crveno-beli ostvarili dobar rezultat pred revanš u Beogradu.

Vojvodina i Partizan sinoć su igrali nerešeno 0:0, u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

"Mislim da smo bili egal protivnik Partizanu, čak i da smo imali zrelije šansi. Mi smo imali bolju energiju u prvom poluvremenu, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u drugom, ali voleo bih da vidim kako bi se meč odvijao da smo onu šansu Trujića pretvorili u gol. Ovaj rezultat je dobar pred revanš, jer nismo primili gol, a misli su nam već okrenute ka utakmici u nedelju. To je jako bitan meč protiv Zvezde u Beogradu i za njega počinjemo da se spremamo već večeras",  kaže Batak.

Po prvi put ove polusezone, u startnoj postavi Vojvodine našao se i oporavljeni vezista Dušan Jovančić.

"Njegove kvalitete sam pratio prošle godine i to je bez dileme jako kvalitetan igrač. Njegova prva utakmica posle povrede bila je prethodna protiv Partizana. Prema nekim procenama, večeras je mogao da odigra 45-50 minuta, a ja sam mislio da će na srce moći i svih 60. Međutim, on ima dva srca i odigrao je preko 80 minuta, tako da sam prezadovoljan sa njegovim povratkom", ističe Batak.

On naglašava da ne može biti nezadavoljan onim što su njegovi igrači prikazali.

"S obzirom na čitavu sezonu, turbulencije, promene trenera i ostalo, oni su  dali maksimum. Utakmica nije bila nešto preterano lepa, ali tako je kad se sastanu dva disciplinovana tima. Generalno sam zadovoljan, a jedina žal ostaje za tim što Trujić neće igrati revanš utakmicu, pošto je dobio žuti karton i to će nam biti slabost", naglašava Batak.

Vojvodina će naredni meč odigrati već u nedelju, kada će, sa početkom u 18 časova, odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Na konferenciji za novinare posle meča protiv Partizana, predstavnike medija interesovao je komentar šefa stručnog štaba Vojvodine na saopštenje koje su  izdali navijači njegovog tima.

"Očekujem isti pristup mojih igrača kao i danas, a to saopštenje nisam čitao. Najverniji navijači Vojvodine su bili izuzetni, a ostaje žal što i sa zapada nije bila jača podrška. Sledeći put ću lično da kupim kontigent ulaznica da pojačam atmosferu na zapadu", rekao je Batak.

Revanš između Partizana i Vojvodine zakazan je za 10. maj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.