Bata proziva u sredu, ovo je plan priprema

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata proziva u sredu, ovo je plan priprema

Strateg Partizana obaviće u sredu zvaničnu prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Vreme odmora završava se u sredu za fudbalere Partizana. Trener Zoran Mirković obaviće zvaničnu prozivku pred start priprema u sredu od 10 časova.

Pola sata kasnije počinje prvi trening crno-belih u 2019. godini, a ekipa će trenirati u Beogradu sve do 25. januara za kada je planran odlazak u Tursku.

Centralni deo priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan će obaviti u Antaliji, gde će uz treninge igrači imati i pet kontrolnih utakmica.

25. januar - Liberec (Češka)

28. januar - Krakovija (Poljska)

3. februar - Šahtjor (Ukrajina)

6. februar - Krila Sovjetov (Rusija)

7. februar - Mladost Doboj (BiH)

Poratak u Beograd planiran je za 8. februar, a sedam dana kasnije crno-beli nastavljaju sa takmičenjem u Super ligi duelom sa OFK Bačkom u Bačkoj Palanci.

Partizan devet kola pre kraja ligaškog dela prvenstva zauzima treće mesto na tabeli sa 44 osvojena boda, šest manje od Radničkog i 15 u odnosu na prvoplasiranu Zvezdu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.