Bata Mirković je ovo i predvideo...

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Mirković je ovo i predvideo...

Prvi utisak trenera posle današnje utakmice u Lazarevcu.

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je delimično zadovoljan igrom u današnjoj pobedi nad Kolubarom, ali da je ona bila očekivana s obzirom na "večiti" derbi koji je iza njegovih fudbalera.

"Delimično sam zadovoljan igrom. Ona je bila očekivana. Igrači su fizički i emotivno ispražnjeni posle utakmice u nedelju. Negde smo predvideli da bi utakmica mogla da bude ovakva", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Mirković za Arenu.

Partizan se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, pošto je rezultatom 2:1 pobedio Kolubaru u Lazarevcu.

Trener Kolubare Dragan Grčić kazao je da je očekivao utakmicu kakva je i bila.

"Moji igrači su pružili snažan otpor Partizanu, više nego što zaista mogu. Bili smo inspirisani i zadovoljan sam kako smo igrali", kazao je Grčić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković: Sve smo ovo predvideli

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2018

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je delimično zadovoljan igrom u pobedi nad Kolubarom od 2:1, ali da je ona bila očekivana s obzirom na Večiti derbi koji je iza njegovih fudbalera. "Delimično sam zadovoljan igrom. Ona je bila očekivana. Igrači su fizički i emotivno ispražnjeni posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nikolić: Bolji smo od Zvezde, idemo po trofeje

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 13:43

Napadač Partizana Nemanja Nikolić o pobedi nad Kolubarom u Kupu Srbije i očekivanjima pred derbi sa Radničkim u Nišu u prvenstvu...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Napadač Partizana Nemanja Nkolić, strelac jednog od dva gola u pobedi Partizana nad Kolubarom u šesnaestini finala Kupa Srbije, kaže...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.